tirsdag 20. november 2007

Pokot e Konge:)

Endelig komme ein oppdatering frå Pokot, er på tide syns eg nå sjøl.

Pokot har vært full av opplevelser til nå, me har vært ute på noge mesten kvar dag. Nesten hver dag begyner med timer, til nå har vi hatt Jostein Holmedal i begynnelsen så Per Ove Malmin . Det har vært utrolig lærerike timer, litt trist at Per Ove bare var her i 10 dager.

Me har vært ute på møkje som sakt, eg skal nevne noge: gatebarnarbeid, gate evenglasering og filmvisning ( det var mange som tok i mot Jesus, så dette var utrolig stort å være med på ), skolebesøk, besøke lokale kirker (alt fra store kirker til de små kirkene som holder til under et tre, men livsgleden og takknemligheten til Gud er gjerne større i de minste kirkene ), sett på forskjellige utviklingsprosjekter, hjemmebesøk i små runde hytter hvor vi fikk servert Chai (te med melk), tur med Ingrid ( jeg var med sist helg, vi reiste opp i fjella til en plass som heter Sina. Det var langt oppe i en fjellside med en ufatellige utsikt , der oppe hadde ingrid kurs og vi viste film. Det var mange som sa ja til Jesus, jeg klarer ikke å beskrive følelsen jeg fikk da.)


Her besøkte vi blindeskolen som ligger rett ved Kapenguria Bible Center


En kar som jeg møtte på en skole som hadde prayer day


Når jeg og Anne var med på tur med Ingrid ble det tid til å spille volleyball med de lokale, komunikasjonen var det største hinderet siden bare en av de kunne litt engelsk. Ikke at det ble noe hinder for oss, fantastiske gjeng:)

Når jeg var på tur med Ingrid fikk vi oppleve en helt overveldene natur, her hadde vi gått til toppen av fjellet like ved.

Møte på søndagen var ute i Guds frie natur, det ble litt varmt i sola så vi fant noen paraplyer. Det var utrolig moro å være med på dette møte enda varmen var intens siden vi var nesten på 3000 meters høyde. Dere må huske disse i bønn, det var mange som sa ja til Jesus på lørdagen.

3 kommentarer:

Mrs. Bårdsen sa...

fantastisk! Ser ud som du har det heilt konge!!

eg har forresten blitt tante te ein nydelige liden prins. Jonas:) han kom te verden på lørdag.
eg har aldri sitt någe nydeligare;)

Fortsett å legg inn bilder!! Knallkjekt å sjå di!

Anonym sa...

heisann:P
gått å hørra frå deg igjen! eg håpe å trur du har de kjekt i kenya?:D
de e gått å hørra atte de e mången så tar i mot å de betyr jo atte dåkke jere ein go jobb:D så alle era te dåkke!!!

kjekt me oppdateringar så fortsett me de:P hehe

-Karianne

Jarls sa...

Ååå!:) det hørres ut se dokke har det fantastisk! Sko likt å vore me

Enormt bra at dokke får forkynt ordet og at folk blir frelst! Fantastisk!

An Peri nevnte at det va dårligt me internett sjå dokke, men håpe me snart snakkas på msn;)

God Bless