tirsdag 30. oktober 2007

Sjiraff kos

På lørdag var vi i sjiraffparken. Jeg hadde ikke store forventninger til turen, så jeg gikk dit med blandet sinn. Da jeg kom dit ble jeg positivt overasket, fordi vi fikk komme veldig nær dyra og vi fikk mate dem, etter mye om og men klarte de å lokke meg til å mate en sjiraff med munnen. Det var faktisk ikke så ekelt der og da, men når vi så bildene etter på ble det ganske ekkelt. hehe

Disse sjiraffene er faktisk utrydningstruet, det er bare ca 500 stk igjen av dem. For noen år siden var tallet nede i ca 100, så de har gjort en god jobb med å få opp antallet igjen.
En av grunnene er nokk at Kenya har innført total forbud mot jakt på eksotiske dyr, parkvaktene har faktisk låv å skyte de som prøver seg på å jakte ulåvlig. Så jeg tror ikke vi skal ut å jakte med det første..

6 kommentarer:

Anonym sa...

æsj... de va ekkelt!!! men haloo så kult me skiraffar!!

-Karianne

Anonym sa...

Veit du koffer sjiraffen har så lang hals?? Det e jo så langt opp t håve,, HAHAhahahih

Gildt og lesa bloggen, eller snadder som ein eller aen ville sagt:)

Me følge me vettdu..

SAR

Siri sa...

haha, det derant har du ikkje jorrt før jaffal, det ser me.. ;)
kjekkt me oppdateringarn leifern!
nå ska eg i CHRISC styremøte me bjarte å greier, så det blir kos.

hade braaa

Jarls sa...

Kjekt å sjå an du kosa deg Leif Johnny:)

Men eg trur kje det e din type

Mrs. Bårdsen sa...

kongebilder!

Anonym sa...

Snadder ja ;) haha. Så gøy da, dåkkår får jo virkelig oppleva litt av kvart, fra slum te safari. Du må ta vare på inntrykkene... kjekt å følge med på sidå di. Imponerande at du klare å få oppdatert såpass bra - "kjempegreiår allsø". Ta godt vare på deg sjøl!